top of page
Over ons

Al ruim 30 jaar is kapsalon Lucinda een begrip in Rotterdam en was een van de eerste Black hair salon die haar deur opende in Rotterdam west.

 

Wij zijn gespecialiseerd in Europees en Black hair en verwelkomen iedereen ongeacht haartype. Het professionele team bestaat uit 3 stylisten die altijd klaar staan voor een deskundig advies op het gebied van haarverzorging en uw wensen te realiseren.

 

Kapsalon Lucinda staat voor service en kwaliteit en werkt uitsluitend met hoogwaardige producten.

 

Over mij

In 2002 werd mijn droom gerealiseerd ik werd eigenaresse van Kapsalon Lucinda. Een gerenommeerd Kapsalon waar ik na het behalen van mijn diploma in Italie, mijn eerste werkervaring heb opgedaan in het behandelen van Afro hair. Door de jaren heen heb ik bij verschillende kapsalons gewerkt en ben ik gespecialiseerd in Europees hair, Afro hair en Mixed hair.

 

Na 20 jaar als kapster doe ik dit vak nog elke dag met veel liefde en plezier. Goede service en vakmanschap is mijn geheim, bij Kapsalon Lucinda staat de klant centraal. Om de wens van de klant tegemoet te komen wordt er eerst altijd een praatje gemaakt om een goede diagnose van het haar te kunnen stellen. Ook geven we tips en uitleg over onze producten en hoe deze het beste gebruikt kunnen worden. Bij ons staat gastvrijheid en de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel.

400dpiLogo.jpg
Met ruim 30 jaar
Één van de eerste Black hair salons in Rotterdam
Dames Kapsalon Lucinda Service en vakmanschap
bottom of page